Flexibel transport in de Benelux en Duitsland
Flexibel transport in de Benelux en Duitsland

Over HTH Transport

HTH Transport, een begrip in Ermelo en omgeving
HTH Transport BV is een begrip in Ermelo en omgeving. Sinds de oprichting van het bedrijf door Joke en Bertus Horst in januari 1997 heeft HTH Transport naam gemaakt door betrouwbaarheid van levering als hoogste doel te nemen.
Met drie vrachtwagens in de beginjaren stelde HTH Transport zich ten doel uit te groeien naar tien vrachtwagens. Dat doel is ruimschoots gehaald. Inmiddels bestaat het wagenpark uit 22 vrachtwagens, 5 vaste charters en een groot aantal flexibel inzetbare trailers. Alle vrachtwagens van HTH Transport zijn uitgerust voor ADR-vervoer en vrijwel alle chauffeurs zijn ADR-gecertificeerd.
 

Modern bedrijfHTH Transport is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modern bedrijf dat zich met name toelegt op industrieel transport, recycling en palletvervoer en logistieke diensten voor de productie van heftrucks. Het werkgebied van HTH strekt zich uit tot heel Europa, met name de Benelux en Duitsland.
 
Klant is partnerHTH Transport beschouwt zijn klanten bij voorkeur als partners, als relaties waarmee een band wordt opgebouwd. De nauwe samenwerking die het bedrijf heeft met de ondernemingen uit de Vierhoutengroep leidt zelfs tot een letterlijk partnerschap. De Vierhoutengroep zal voor 100% participeren in HTH Transport, waarmee de bedrijven zich verzekeren van een goede vervoersvoorziening in de toekomst.
 
HTH Transport, uw betrouwbare partner in vervoer.
Informatie aanvragen
Actuele olieprijs